Historie van ons bedrijf


GEERTECH, is in 1994 opgericht door Jan van de Geer.

Onstaan door de aanhoudende vraag en behoefte van de gebruikers in de directe werkomgeving na een jarenlange ervaring met onderhoud, service en reparatie in de Agrarische sector.

Vanuit deze expertise, met betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel, is een eenmanszaak uitgegroeid tot een veelzijdige machinebouwer voor hoofdzakelijk de Landbouw, Boomkwekerij en Fruitteelt sectoren. Ondertussen worden er ook steeds meer speciaal machines gebouwd voor grondwerken en industrie.

De diversiteit van onze klanten heeft bij ons gezorgd voor konstante ontwikkeling op het gebied van voertuigtechniek maar ook van pneumatiek en hydrauliek inclusief complexe aansturingen die eventueel met een GPS signaal aangestuurd kunnen worden. Dit alles om de machines betrouwbaarder te maken, maar ook efficienter te laten werken. Uiteindelijk draait het altijd om de efficiency van onze klant.

Door een gedegen technische en praktische kennis, in combinatie met de behoefte en wensen van de diverse eindgebruikers, heeft GEERTECH zich steeds verder ontwikkeld als specialist op het gebied van special equipement hoofdzakelijk voor de Agro sector.

Met een enthousiast en gedreven team van technische en commerciële medewerkers en een zeer goed geoutilleerde werkplaats, met o.a. een aparte hydrauliekafdeling, hebben wij ondertussen een groot aantal vaste afnemers in zowel het binnen als buitenland.

Visie


Ons dagelijks werk is gebaseerd op de visie om in de behoeften van klanten en markten te voorzien door te luisteren naar de eindgebruiker en deze inventarisatie te vertalen in zeer solide maar zeker winst generende producten voor de klant.

De Kernwaarden die daarbij horen voor GEERTECH zijn:

  • Betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken en van de producten
  • Maximale service
  • Winstgenererende producten voor de opdrachtgever